{ "title": "Pirzola Pişirme", "image": "https://www.pirzola.gen.tr/images/Pirzola-Pisirme-49332.jpeg", "date": "21.01.2024 11:50:52", "author": "Selen Karadeniz", "article": [ { "article": "Pirzola pişirme, pek çok kişi için son derece kolaydır. Gerek beyaz et olsun gerekse kırmızı et olsun etin pirzola bölümü en lezzetli olan yeridir. Çünkü pirzola hayvanın kaburga bölümünden elde edilir. Bu bölge hareketsiz olduğu için çok lezzetli olur. Özellikle kuzu pirzola çoğu kişinin severek yediği bir besindir. Kuzudan sırtta kaburgalardan elde edilen pirzola hem lezzetli hem de yemesi kolay bir et türüdür. Yanında patates kızartması, pilav, mevsim salata gibi yardımcı yemeklerle harika bir öğün hazırlanabilir.