{ "title": "Pirzola Et", "image": "https://www.pirzola.gen.tr/images/Pirzola-Et-62654.jpg", "date": "19.01.2024 06:36:47", "author": "sonay yıldız", "article": [ { "article": "Pirzola et, genellikle dana eti veya koyun etinin kaburga kısmından elde edilen bir parçadır. Pirzola et hem doyurucu hem de oldukça lezzetli bir ettir. Pirzola etinin de kendine göre hazırlama ve pişirme teknikleri vardır yani usulüne göre hazırlayıp pişirildikten sonra küçük büyük herkesin severek ve beğenerek yiyecekleri bir ettir. Ayrıca pirzola et denince ilk akla gelen kırmızı et olsa da tavuk etinin de pirzolası da bulunmaktadır. Kırmızı et kadar lezzetli ve pişirmesi de bir o kadar kolaydır. Hatta günümüz şartlarında kırmızı et fiyatlarından daha düşük olduğu için daha çok tercih edilmektedir.